Over avasto

Uw specialist in welness en recreatietechniek

AVASTO is voor veel opdrachtgevers al decennia lang dé partner voor ontwerp, installatie en onderhoud op het gebied van recreatietechniek en wellness-installaties. Zo hebben we heel veel glijbanen voorzien van veiligheidssystemen en speel-elementen (vanuit ons label Slide Sensations).

In 2022 heeft AVASTO de keuze gemaakt om hun producten ook te gaan toepassen in sprayparken en waterspeeltuinen. Na het faillissement van van Egdom recreatietechniek begin 2023, was er de mogelijkheid nog een hele grote stap te nemen. Met het overnemen van het personeel van van Egdom, kon AVASTO haar kennis en kunde nog verder uitbreiden. AVASTO heeft naast de productiefaciliteiten dus ook de Engineering, R&D, werkvoorbereiding en montage in huis, allemaal vanuit Nederland. Al tientallen jaren bewezen Dutch Quality, waar we trots op zijn!

Voor AVASTO staat een lange termijnrelatie met u als klant centraal. Niet voor niets bieden we de maximaal denkbare garantie op onze producten. En mocht er onverhoopt een storing optreden, dan lossen we deze razendsnel op. Daar mag u ons aan houden.

Specialisaties +
Uw specialist in welness en recreatietechniek